Gràcies! ¡Gracias! Thank You!

Hem acabat una altra temporada. I aquesta vegada no volem posar com ens ha anat la cursa, ni quin ha estat el resultat...
Aquesta vegada volem agrair la meva família i jo mateix, a tots aquells que heu fet possible que arribi a la meva vuitena temporada, i que a més hagi arribat amb els objectius complerts. Vull agrair força especialment el suport rebut durant aquests dos últims anys a Beta Trueba i a Jitsie. També al Luciano Bonaria que ha cregut sempre en mi. Als meus entrenadors, el Marcel, el Francesc i l'Arnau, per la seva dedicació. També anomenar als amics de l'Aragó, que sempre m'han rebut com un més dels seus.
A totes aquelles entitats públiques i privades que m'han recolçat: Diputació de Lleida, Ajuntament de Vilanova de Segrià, Trial World, Rodi, Royal Lleida, Natural Optic. I sobretot als meus incondicionals, que sempre han estat en la part més dura, a la meva vora en les carreres, Jordi Odena i el meu tiet Alfredo. A tots vosaltres moltíssimes gràcies! Espero comptar amb vosaltres durant moltes temporades més.