Video de l'Arnau en acció al Trial de Sant Carles de la Ràpita

Aquesta zona la vaig fer a 0 punts, gràcies a les indicacions del Marcel Justribó que va fer de motxilero. Quin luxe! Moltes gràcies Marcel!

Promo 80. Trial de Sant Carles de la Ràpita

unaEl primer trial del Campionat de Catalunya va ser a Sant Carles de la Ràpita, el passat diumenge 10 de febrer. Vam començar amb força nervis, ja se sap, canvi de moto i de categoria ja que Arnau ha canviat per segon any consecutiu i fa la Promo 80, el que abans eren els juvenils. A més, ens va acompanyar un "motxiller" de luxe, el Marcel Justribó, (exmundialista de trial) que el veureu de negre en una de les fotos següents.


Aquí amb el Marcel Justribó

L'Arnau 3r, amb el Jaime 1r i el Marc 2n

Comencem altre cop. TEMPORADA 2008.

Ja hi tornem a ser, comença una nova temporada i per practicar, al pare i a l'Arnau els agrada participar als trials que fan a l'Aragó, a més, de vegades cauen més a prop que els de Catalunya. Per començar aquesta temporada, l'Arnau va estrenar la moto a Tierz, al costat d'Osca, i ho va fer força bé, estava bastant content.

Aquí el veiem a la primera zona, ah! també hi havia la Laia Sanz

Entrega de Premis de la FCM. Temporada 2007

Aquí teniu els tres guanyadors del Campionat de Catalunya de Trial de Nens, temporada 2007. Arnau va quedar sots-campió de Catalunya en la categoria Aleví.

En Guillem, el Marc i l'Arnau.