Gràcies! Gràcies! Gràcies!Família, amics, veïns i l'Ajuntament de Vilanova de Segrià, de manera espontània es van engrescar a organitzar una rebuda sorpresa al campió Arnau.
Ni que t'ho esperis et pots imaginar una reacció igual.
És molt fort! que tanta gent se n'alegri del seu triomf, la manera com vàreu mostrar la il·lusió i el suport amb pancartes, cartells, felicitacions i petons, molts petons, ens va sorprendre i emocionar.
I és clar, com som gent de reacció moderada d'emocions, tot plegat ens va deixar estorats, garrativats, pasmats... no ens ho podíem creure!
Per això des d'aquí volem agraïr a tothom el suport donat i només podem dir: Gràcies! Gràcies! Gràcies!

2 comentaris:

Alba Lara ha dit...

felicitats!!!

Anònim ha dit...

GRÀCIES A VOSALTRES PER COMPARTIR-HO. Gràcies per deixar-nos fer i desfer sempre amb un somriure, malgrat el cansament i sols espero que sapiguem acompanyar-vos sempre i molt especialment als moments no tan bons com aquest. Gràcies al Campió Arnau, varem viure un dia ple d'emocions i d'alegria que va esclatar quan vareu arribar. ESPEREM REPETIR-HO MOLTS COPS( tot i que ens haurem d'esforçar més per poder sorprendre).
Finalment gràcies pel vídeo, serà un gran record per les imatges que es veuen de les que som protagonistes "inconscients" jaja i per la música; LAURA "Tata", he vist el vídeo uns quants cops, però l'he escoltat moltes més vegades i cada cop la música que has creat m'agrada més PER A TU TAMBÉ MOLTES FELICITATS!!! també ha estat una sorpresa i un regal per nosaltres, si més no per a mí. Una abraçada per a tots.